Δεδόπουλος: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ηρακλή, να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Αυγούστου 2024

Ο Βαγγέλης Δεδόπουλος έβαλε την υπογραφή του στην παραμονή του Εθνικού Λαγυνών στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Οι τρομερές του εμφανίσεις του εξαργύρωσαν μεταγραφή στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και ο νεαρός αμυντικός μέσος άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr.

«Η περσινή χρονιά έκλεισε ιδανικά τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα που αγωνιζόμουν. Καταφέραμε με μία ομάδα που αποτελούνταν κυρίως από νέα παιδιά να παραμείνουμε στην κατηγορία. Προσωπικά σημείωσα τρία γκολ και μοίρασα οκτώ  ασίστ την περσινή σεζόν με πιο σημαντικό τέρμα να έρχεται στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στη Νίκη Ηρακλείου όπου έκρινε και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Για την μεταγραφή σου στον Ηρακλή Αμπελοκήπων: 

«Οι καλές εμφανίσεις της περσινής σεζόν προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά η τελική μου απόφαση ήταν να συνεχίσω στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, μία ιστορική ομάδα σε ανώτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίστηκα πέρυσι. Ευχαριστώ τόσο τον προπονητή Γιώργο Παρασίδη, όσο και τη διοίκηση του Ηρακλή που με εμπιστεύτηκαν και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ηρακλή και να δείξω τι μπορώ να κάνω τη νέα σεζόν». 

Για το πώς κυλάει το στάδιο της προετοιμασίας: 

«Η ομάδα έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής. Θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας ενισχύοντας ταυτόχρονα και τα δυνατά μας στοιχεία για να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.