Δέδας: «Στο «Παλέ» οι ομάδες θα δυσκολευτούν, οι πιο πολλές θα χάσουν»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Ο άλλοτε βοηθός προπονητή του Άρη, Στέφανός Δέδας, επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο ως αντίπαλος αυτήν τη φορά για τον αγώνα φιλικού χαρακτήρα, με την ιδιότητα του προπονητή της Χαποέλ Τελ Αβίβ. 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα του Metrosport.gr, για τη νέα προσπάθεια, που κάνει με την ομάδα του Ισραήλ, η οποία στοχεύει έως την κατάκτηση του φετινού Eurocup, τον Άρη και την Εθνική Ελλάδος.

Συνέντευξη: Χρήστος Περδίκης

Ο Στέφανος Δέδας με τον Χρήστο Περδίκη

Για τη Χάποελ Τελ Αβίβ είπε: «Υπάρχουν απαιτήσεις στη φετινή προσπάθεια. Προσπαθώ, να φτιάξω ένα πολύ δυνατό σύνολο. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να κερδίζουμε τους αγώνες, όπως κάναμε και σήμερα, έστω και αν ήταν φιλικός αγώνας».

Για τον Άρη σημείωσε:«Ο Άρης έχει φτιάξει με τον προπονητή Καστρίτη ένα πολύ δυνατό σύνολο με ταυτότητα. Εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα, άλλα οι περισσότερες ομάδες θα δυσκολευτούν στο Αλεξάνδρειο. Μάλιστα οι πιο πολλές θα χάσουν, όπως ο Παναθηναϊκός δύο συνεχόμενες χρονιές στην πρεμιέρα. Ο τρόπος, που παίζει ο Άρης και βάζει τον κόσμο στο παιχνίδι, μπορεί να διεκδικήσει κάθε αγώνα και χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου. Ο Καστρίτης βοηθάει κάθε παίκτη να εξελιχθεί»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Η Ελλάδα δίκαια κέρδισε το προ-ολυμπιακό τουρνουά, έδειξε πως το ήθελε πιο πολύ και από Σλοβενία και Κροατία.  Ήταν πολύ δύσκολος όμιλος με Ισπανία, Αυστραλία, και Καναδά. Θα μπορούσε να έχει χάσει όλους τους αγώνες, αλλά και να έχει 2 νίκες. Η διασταύρωση με Γερμανία ήταν πολύ δύσκολή. Όπως και πριν από δύο χρόνια, έτσι και φέτος έχασε δίκαια. Έχει καλύτερη ομάδα η Γερμανία, όχι γιατί έχουν κάποια σχολή και βγάζουν ταλέντα, αλλά γιατί είναι η φουρνιά πολύ καλή τώρα.

Για να κατακτήσει κάποια διάκριση η Ελλάδα, θα πρέπει να κάνει μια διοργάνωση στην Ελλάδα. Πάρα πολλά άτομα γράφουν, πως λείπει ο σουτέρ και ο ένας παίκτης και ο άλλος από την ομάδα. Για να κερδίσει κάτι όμως η Ελλάδα πρέπει να πάρει μια διοργάνωση στην Ελλάδα. Οι φουρνιές θα έρθουν στην ώρα τους και έχουμε ταλέντα»


Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.