Δε χαίρεται μόνον ο Γιάννης με τον Τάισον. Όλοι οι συμπαίκτες του χαίρονται…

Αρις Νικολάκης26 Σεπτεμβρίου 2023

Ακούστε, να δείτε κατά πως λέμε. Καλός ο Κωνσταντέλιας, καλός ο Ντεσπότοφ, καλοί όλοι αλλά… Σε αυτόν που δεν αποδίδονται αναλογικά τα εύσημα, τα οποία δικαιούται, είναι οΤάισον Μπάρκελος Φρέντα. Ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ. Η πλέον, σταθερή «σταθερά» του ΠΑΟΚ σε κάθε επιτυχία του! Κι εάν θέλετε αλλιώς, να το πούμε; Ο παίκτης, του οποίου τα κέφια προσδίδουν στον ΠΑΟΚ ορμή και φρεσκάδα!

Εξάλλου το είπε και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. «Χαίρομαι, να παίζω μπάλα δίπλα του», είπε ο (… ξανθομάλλης) «μπλακ πάνθερ» του «δικέφαλου». Ως γνωστόν δε, από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τρελός δεν είναι, Μικρός είναι. Και λέει την αλήθεια.

Αν κι από όσα είπε προχθές, στα Γιάννινα δε μας άρεσε (δικαίωμα μας, έτσι;) η αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ηλικιακά – και μόνον - δεν μπορεί ο «μπλακ πάνθερ», να αναφέρεται σε… κρίσεις με τον Ρουμάνο προπονητή του. Ούτε καν για χιούμορ! Ο μαθητής στόμα έχει και μιλιά δεν έχει πάνω στην δουλειά. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Το έλεγε ο αλησμόνητο «Καίσαρας». Το λέει ο «μεγαλέξανδρος». Το λέει ο ταπεινός… υψηλότατος Κώστα Ιωσηφίδης!

Ευαγγέλια να είναι τα λόγια των θρύλων του ΠΑΟΚ για τους νεότερους στην Τούμπα.…

Το λέμε κι εμείς. Για το καλό του ευλογημένου από τον Θεό – με τέτοιο ταλέντο - Γιάννη Κωνσταντέλια…

Ξεφύγαμε όμως. Για τον Τάισον ξεκινήσαμε. Στον Γιάννη Κωνσταντέλια βρεθήκαμε. Τι να κάνουμε; Ο νεαρός διεθνής έκανε αυτό , το οποίο δεν έκαναν άλλοι. Ανέδειξε τη σημαντικότητα του Βραζιλιάνου. Μπράβο του. Αν και δεν έχουν την ίδια νοοτροπία, όπως ανέφερε ο «μπλακ πάνθερ». Απλά, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει τη νοοτροπία του Τάισον. Η γλώσσα, βλέπετε, κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

Δεν ήταν δα, μαζί στον στρατό! Να τηρούμε τα δέοντα…

Με το ίδιο σκεπτικό, δεν είναι κι ίδιοι. Ο μικρός μοιάζει στον μεγάλο. Τούτο δε, με την απόλυτη βεβαιότητα πως ο μαθητής – αφού φάει πολλά καρβέλια - θα ξεπεράσει τον δάσκαλο. Και θα λέει ο Τάισον στα εγγόνια του καμαρώνοντας: «Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια είμασταν συμπαίκτες»!

Πέρα φυσικά, από τις καλοπροαίρετες ενστάσεις μας (και να μάς συμπαθούν, όσοι διαφωνούν) ομολογούμε τον θαυμασμό μας, για την ωριμότητα του «μπλακ πάνθερ» στις δηλώσεις του. Μετά την αναφορά του στον Τάισον κι η αναφορά του στην Εθνική μας ήταν μεστή ωριμότητας. Και πάλι, μπράβο του.

Η αναφορά όμως, του Έλληνα διεθνή στον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του ήταν αυτή, η οποία ανέδειξε την πολύτιμη παρουσία του Τάισον στον ΠΑΟΚ. Εξ αιτίας της οποίας δε, ο ΠΑΟΚ ωφελείται. Αν κι ο ίδιος, κακώς και κάκιστα, τα ανάλογα εύσημα στερείται.

Δίχως να λέμε ,πως τα έχει ανάγκη. Ένας παίκτης με αξία, στο παρελθόν, κοντά στα 15 εκ. ευρώ στο «χρηματιστήριο» της transfermarkt, δεν περιμένει εύσημα, για να «φτιαχθεί». Σημασία μάλιστα , έχει πως είναι «φτιαγμένος» και «φτιάχνει» τον ΠΑΟΚ!

Θεωρούμε δε, δεδομένο, πως δε χαίρεται, να παίζει μαζί του, μόνον ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Χαίρονται όλοι οι συμπαίκτες του…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.