Δασκαλάκης: «Αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους, πρέπει να πάρει ακόμη έναν έμπειρο τερματοφύλακα»

Metrosport Team26 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας, Σήφης Δασκαλάκης, μιλώντας για την πρόσφατη μεταγραφή του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά, και δη στα Ελληνόπουλα. Παράλληλα, έκανε και το δικό του σχόλιο για την απουσία... θεάματος στο φετινό EURO.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:  Αρχικά, σχολίασε την μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως: «Είναι νεαρός, έχει συμμετοχές και πρέπει να δοθεί ευκαιρία σε Έλληνες. Ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε τον Τζολάκη που είναι μόλις 21 ετών και παίζει ήδη 5 χρόνια. Υπάρχει ταλέντο, και ειδικά η Κρήτη βγάζει τερματοφύλακες.

Ο Κοτάρσκι είναι μια σταθερή αξία, αλλά αν πάρει και έναν πιο μικρό Έλληνα, θα είναι μια χαρά ο ΠΑΟΚ. Καλύτερα να έχεις έναν νεαρό Έλληνα, από το να πληρώνεις δύο ξένους. Αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους ίσως χρειαστεί έναν έμπειρο ακόμη».

Τέλος, έκανε και ένα σύντομο σχόλιο για τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του Euro, λέγοντας πως: «Αυτός ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταστρέψει το καλύτερο άθλημα του κόσμου και κατέστρεψε και ένα έθνος, την Αγγλία. Έχω κουραστεί με το πάσα στην πάσα. Είναι επηρεασμένοι όλοι από τον τρόπο παιχνιδιού του και πλέον οι ομάδες δεν προσφέρουν θέαμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.