Δάρλας για ΠΑΟΚ: «Άδικο το αποτέλεσμα, μου άρεσε ο Κόλεϊ»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε την προσπάθεια του, αλλά ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την ποιοτική Γαλατά με 3-1, με τον Ομάρ Κόλεϊ να είναι εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και βετεράνος πλέον, Φίλιππος Δάρλας, σχολίασε μέσω του «Metropolis 95,5» τόσο την παρουσία του έμπειρου στόπερ, την εικόνα του αγώνα, ενώ στο τέλος κατέθεσε άποψη και για το ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.


«Είναι καλός παίκτης, τον γνωρίζουμε. Όπως τον είδα, μου άρεσε. Γενικά, ήταν καλή και η παρουσία της ομάδας και τον βοήθησε στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα διαφορά με τον Μιχαηλίδη. Απλά, ο Μιχαηλίδης είναι πιο δεμένος με την ομάδα. Πιστεύω, πάντως, ότι ο Κόλεϊ όσο περνά ο καιρός, θα είναι με τα ματς όλο και καλύτερος. Είναι αρχή ακόμη, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. Είναι δυνατός και με εμπειρία…», δήλωσε ο Δάρλας.

«Έπαιξε ποδόσφαιρο»

Όσο για την αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης; «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν και θέμα τύχης. Το αυτογκόλ του Μπάμπα ήταν άτυχη στιγμή. Θα έλεγα, πώς ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Άλλωστε, μετά από το 1-1, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγηθεί. Δεν έκατσε πίσω, έπαιξε ποδόσφαιρο. Τους κοίταξε στα ίσα. Ο ΠΑΟΚ έχει δεμένη ομάδα».


«Τα 5-6 ματς κόντρα στον Άρη σε μία χρονιά»

Τέλος, ο Δάρλας, απάντησε και στο ερώτημα για το πώς βλέπει το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα. «Είναι ντέρμπι. Όλα γίνονται. Το ξέρω πολύ καλά… Έπαιξα σε μία χρονιά πέντε ή έξι ματς κόντρα στον Άρη», είπε ο Φίλιππος Δάρλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.