Τσάλοφ: «Ίσως είναι ευκολότερο να δείξει τον εαυτό του στο Europa League»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Την άποψή του πως θα είναι ευκολότερο για τον Φεντόρ Τσάλοφ να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στους αγώνες του Europa League με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο αδελφός του, Δανιήλ.

Μιλώντας για το ντεμπούτο του Φεντόρ Τσάλοφ και την απογόητευσή του για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου του Βορρά στα προκριματικά του Champions League από την Μάλμε, ο Δανιήλ Τσάλοφ σχολίασε σε ρωσικά Μέσα πως ίσως όλος ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί καλύτερος στο Europa League.

Σχετικά με το ντεμπούτο του Φεντόρ Τσάλοφ με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο Δανιήλ Τσάλοφ τόνισε: «Δυστυχώς, δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε σωστά μετά το ντεμπούτο του «Φέντια» για τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Περιμένω τη συζήτηση μαζί του για να καταλάβω πώς το έζησε σε ένα ματς που άλλαξε το αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Φυσικά, είναι πολύ απογοητευτικό. Ήταν όλοι στεναχωρημένοι, αλλά τώρα ετοιμάζονται ήδη για τον επόμενο αγώνα».

Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή συνέχεια του ΠΑΟΚ και του Τσάλοφ υπογράμμισε: «Για μένα, οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κύπελλο, είτε είναι το Europa League είτε το Conference League, είναι μια ευκαιρία για τον «Φέντια» να δείξει τον εαυτό του και γενικά, το να δοκιμάζεις κάτι νέο είναι μια ιστορία για το «όλα είναι στα πόδια σου». Είναι περίπλοκο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και ακόμα κι αν καταφέρεις να του μιλήσεις τώρα, δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις επαρκή αντίληψη της πραγματικότητας, γιατί υπάρχει μια διαδικασία προσαρμογής που περνάει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται κάποιες αλλαγές και οι αλλαγές οδηγούν σε κάτι καλό, σε μια πρόοδο σε όλους τους τομείς».

Τέλος και αναφορικά με την πιθανή παρουσία του ΠΑΟΚ στο League Stage του Europa League ο Δανιήλ Τσάλοφ εκτίμησε: «Το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε οποιεσδήποτε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ήδη κάτι πολύ καλό και για τον ίδιο τον σύλλογο και για τον Φέντορ. Ίσως δεν πρέπει καν να στεναχωριέται κανείς στην ομάδα που δεν είναι στο Champions League, γιατί αν έμπαινε στο Champions League, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε με ομάδες φανταστικού επιπέδου. Ίσως θα είναι πιο εύκολο να δείξει τον εαυτό του ο Φέντορ όπως και όλη η ομάδα να φανεί καλύτερη στο Europa League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.