Δανδανάς: «Αυτή θα είναι η συνεργασία μας με την ΠΑΕ Άρης»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου Στέλιος Δανδανάς και μίλησε για τη συνεργασία της ομάδας του σε επίπεδο ακαδημιών με την ΠΑΕ Άρης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δανδανάς δήλωσε: «Οι ακαδημίες είναι λίγο δύσκολες στα χωριά. Ψάχναμε ένα κίνητρο να φέρουμε παιδιά και να κάνουμε μια πιο οργανωμένη ακαδημία. Αυτή τη στιγμή έχουμε δυο τμήματα με 30-35 παιδιά. Κάναμε συνεργασία με τον Άρη και δίνουμε ένα κίνητρο στα παιδιά γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και για την οργάνωση της ακαδημίας.

Αρχικά θα έχουμε τους δικούς μας προπονητές με διπλώματα UEFA. Ο Άρης θα μας δώσει προγράμματα για το πώς θα κινηθούμε θα μας καλέσει σε καμπ το καλοκαίρι, θα μας πει σε ποιους αγώνες θα πάνε τα τμήματα μας. Θα έρχονται 1-2 φορές τον μηνά για να ελέγχουν τις προπονήσεις που θα γίνονται βάσει του προγράμματος που θα μας δώσουν. 

Πλέον κάθε ομάδα και ερασιτεχνική θέλει ακαδημίες, αυτό έχω καταλάβει στο ποδόσφαιρο. Ομάδα χωρίς ακαδημίες δεν μπορεί να σταθεί. Κάτω από την αιγίδα του Άρη ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.