Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχουμε το σπίτι του Κασσελάκη, αλλά τι πειράζει που το δείχνει;» (vid)

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

O Στέφανος Κασσελάκης φιλοξένησε χθες (11/4) τον Νίκο Ευαγγελάτο στο καινούριο πολυτελές σπίτι του στο Κολωνάκι, σε μία κίνηση που ομολογουμένως δεν συνηθίζεται να βλέπουμε από ανθρώπους του πολιτικού στίβου.

Η Δανάη Μπάρκα αφού ανέφερε πως πρόκειται για μια ακόμη δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Ευαγγελάτου, συνέχισε εκφράζοντας τη διαφωνία της με όσους κατακρίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη για την προβολή του πολυτελούς σπιτιού του.

 «Δημοσιογραφικά, άλλη μια κατάκτηση του Νίκου Ευαγγελάτου… Παρ’ όλα αυτά δεν θεωρώ ότι μου έδωσε κάτι πολιτικά. Και ο κύριος Μητσοτάκης να το έκανε και ο κύριος Κουτσούμπας, όλοι, δεν θα μου έδινε κάτι… Το ότι κάποιοι μπορεί να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα τέτοιο σπίτι, δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι που τα έχουν δουλέψει τα χρήματά τους και τα έχουν με τον τρόπο που τα έχει ο κύριος Κασσελάκης, από τον ιδιωτικό του βίο, δεν μπορεί να το έχει. Είναι σαν να μην ανεβάζουμε εμείς το κινητό μας, επειδή κάποιος άλλος μπορεί να μην το έχει… Νιώθω ότι σε όλο αυτό συμβάλλει το ότι έχει ζήσει, έχει επιτύχει και έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό…Είναι αντικειμενικά μια επιτυχία του Live News», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.