Δαμιανός Αντωνίου για Σκίουρους: Νίκη ψυχολογίας

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2024


Πολύτιμους βαθμούς πήραν οι Σκίουροι στο εξ αναβολής αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Ραιδεστού. Ο προπονητής των Σκίουρων Δαμιανός Αντωνίου τόνισε στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: «Ηταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας. Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά με την αγωνιστικότητα μας καταφέραμε να επικρατήσουμε απέναντι σε ένα πολύ άξιο αντίπαλο». 

Ο Βασίλης Μπούρκας είπε: «Είμαστε χαρούμενοι διότι το πλάνο που έχει αυτό το κλαμπ να προωθηθούν παιδιά της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα, όλο και γίνεται πραγματοποιήσιμο. Σήμερα έπαιζαν στο 90% παιδιά της ακαδημίας. Αυτός είναι ο στόχος αυτής της ομάδας. Δεν είναι μεγάλη η νίκη λόγω του σκορ, αλλά λόγω της συμμετοχής παικτών από την ακαδημία ηλικίας 15 ετών. Εύχομαι και άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Ακόμη εύχομαι στον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του γιατί είναι από τις αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας». Ο πολυσκόρερ των Σκίουρων Λεωνίδας Μουστάκας είπε: Ηταν θέμα χρόνου να κάνουμε ένα ξέσπασμα και το περιμέναμε καιρό γιατί έχουμε πολύ εικόνα σε όλα τα παιχνίδια και χάναμε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να πετύχει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης τα γκολ που πέτυχα εγώ.

 Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά με στόχο τη νίκη». Ο Ματθαίος Ματθαιόπουλος από πλευράς Αστέρα είπε: «Ηταν η χειρότερη μας εμφάνιση και σε αυτό το παιχνίδι δεχτήκαμε τα περισσότερα γκολ από την αρχή του Πρωταθλήματος»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.