Μπάμπης Δαμιανίδης: «Μεγάλη η αποχή»

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μπάμπης Δαμιανίδης αποτελεί γέννημα θρέμμα του Φοίνικα Πολίχνης. Aγωνίστηκε στη συνέχεια στον Μακεδονικό, επέστρεψε στον Φοίνικα και πλέον φοράει την φανέλα του Παύλου Μελά. 

Για την παρουσία του στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την κατάσταση που βιώνουμε λόγω του κορωνοιού επισήμανε: 

«Σίγουρα οι τρεις μήνες είναι μεγάλη αποχή για κάθε ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικού επιπέδου. Ευελπιστώ ότι θα βρεθεί κάποια λύση και θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Από την πλευρά μου προσπαθώ ώστε να κρατιέμαι όσο μπορώ σε καλύτερη κατάσταση ώστε όταν δοθεί το οκ για τα πρωταθλήματα να είμαι έτοιμος». 

Υπάρχει επαφή με τους συμπαίκτες σου;

 «Με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ έχουμε επαφές μέσω των ηλεκτρικών λογαριασμών» 

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος; 

«Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός σε κάθε ομάδα και να μπορώ να βελτιώνομαι καθημερινά». 

Ο στόχος του Παύλου Μελά ποιος είναι;

 «Να είναι εξίσου ανταγωνιστικός σαν ομάδα και να αναδεικνύει παίκτες από τις ακαδημίες του. Διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο με ένα πολύ καλό προπονητικό δίδυμο τον κύριο Μαυροβουνιώτη και τον κύριο Δέδε που λατρεύουν να εργάζονται με νέους ποδοσφαιριστές. Να προσθέσω ότι υπάρχει και μια πολύ καλή διοίκηση η οποία είναι δίπλα στην ομάδα». 

Κάποια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα σου; 

«Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη στιγμή. Για την ακρίβεια αν θα έβαζα κάτι είναι οι άνοδοι που είχα με την ομάδα της καρδιάς μου τον Φοίνικα Πολίχνης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.