Δαμανάκης: «Τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, χαίρομαι για την εξέλιξη του Κουλιεράκη»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης και μίλησε για τη σημερινή (5/10, 22.00) μάχη του Δικεφάλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

''Με αυτή την ομάδα έχουμε ιστορία από το παρελθόν. Η Άιντραχτ εκείνη την εποχή ήταν από τις καλές γερμανικές ομάδες, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Μια ομάδα δεν πρέπει να στηρίζεται σε ονόματα, αλλά στο σύνολο. Πιστεύω, αν ο ΠΑΟΚ παίξει ομαδικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα  για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Κάποια πρόβλεψη δεν θα ήθελα να κάνω για τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά για ένα δικό μας παιδί από την Κρήτη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξή του. Πρόκειται για ένα αξιόλογο παιδί και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει όσα δεν πετύχαμε εμείς την εποχή που παίζαμε ποδόσφαιρο''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.