Δάλλας: Δίπλα στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Εγιναν οι εκλογές στον σύνδεσµο ερασιτέχνη  ποδοσφαιριστή. Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Πολυζωίδης, αντιπρόεδρος είναι ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης, γενικός γραµµατέας ο Νίκος Βασσαΐτης, ταµίας ο Γιώργος ∆άλλας και µέλος ο Μάριος Κράββαρης.
Ο Γιώργος ∆άλλας για τις προτεραιότητες του συνδέσµου ανέφερε: «Εγινε το πρώτο βήµα καθώς είµαστε καλυµµένοι και από τη νοµική οδό. Θα είµαστε δίπλα στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή σε συνεργασία µε όλους τους φορείς. Προτεραιότητα µας είναι να αποκτήσουµε ακόµη περισσότερα µέλη και να κλείσουµε συµφωνίες µε γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και από κει και πέρα και µε εταιρίες ιµατισµού αλλά και να κάνουµε και άλλες συµφωνίες για να εξυπηρετήσουµε τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Θα είµαστε δίπλα σε κάθε κοινωνική δράση για να συνδράµουµε και εµείς σε ότι χρειαστεί στην ΕΠΣΜ και γενικότερα στην Ελλάδα».

Ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης επισήµανε: «Είµαστε χαρούµενοι που έγινε η πρώτη ψηφοφορία µεταξύ µας και ιδρύθηκε αυτός ο σύλλογος και επίσηµα. Θα προσπαθήσουµε να κάνουµε κάτι καλό για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές κλείνοντας διάφορες συµφωνίες. Ελπίζω να τα υλοποιήσουµε. Θέλει προσπάθεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.