Daily Mail: «Προσφορά 4.000.000 ευρώ από την Σέλτικ για τον Πάλμα»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2023

Δημοσίευμα τηςDaily Mailαποκαλύπτει την εμπλοκή της Σέλτικ στην μεταγραφή του Λούις Πάλμα, καθώς σημειώνει ότι η ομάδα της Γλασκώβης προτίθεται να προσφέρει ένα ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι της Σκωτίας φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Λούις Πάλμα, καθώς μετά το γνωστό ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον 23χρονο επιθετικό, σύμφωνα με τη Daily Mail, στο παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη θα μπει και η Σέλτικ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η Σέλτικ προτίθεται να προσφέρει ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ καθώς σκοπεύει να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές έχοντας την οικονομική δυνατότητα μετά την πώληση του Τζότα. «Ο Λούις Πάλμα έχει συνδεθεί με τη Ρέιντζερς ως ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ράιαν Κεντ», αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζοντας ότι οι πρώτες επιλογές της Σέλτικ είναι οι Ντάνιελ Ποντένσε, Ράιαν Φρέιζερ.

Οι επόμενες ώρες θα καθορίσουν πολλά για το μέλλον του Λούις Πάλμα στον Άρη, δεδομένης και της πρότασης που έχει καταθέσει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας η οποία προσφέρει ένα τεράστιο ποσό χρήματα στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Λούις Πάλμα έχει δηλώσει επανειλλημένα ότι προτεραιότητά του είναι η μεταγραφή του σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.