Copa America: Τριάρα στην πρεμιέρα η Ουρουγουάη, εύκολα οι ΗΠΑ (vids)

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Θετική και νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Ουρουγουάη και των ΗΠΑ στο Copa America.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα είχε… αρχή και τέλος στο τελικό 3-1 επί του Παναμά, ενώ οι οικοδεσπότες δεν συνάντησαν προβλήματα κόντρα στη Βολιβία.

Με 3-1 επικράτησε εύκολα στην πρώτη της αναμέτρηση στο φετινό Copa America η Ουρουγουάη, αντιμετωπίζοντας τον Παναμά. Στο 16ο λεπτό ο Αραούχο με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0 για την Ουρουγουάη, σκορ που ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο Παναμάς δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στο δεύτερο μέρος και δίχως να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, διαχειριζόμενη το υπέρ της αποτέλεσμα η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα με τους Νούνιες (85’) και Βίνια (90+), ενώ ο Μουρίγιο μείωσε στις καθυστερήσεις για τον Παναμά διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Χωρίς προβλήματα οι ΗΠΑ με τη Βολιβία

Μπροστά σε 80.000 φιλάθλους οι ΗΠΑ δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βολιβία της οποίας και επικράτησαν με 2-0. Το ξεκίνημα των Αμερικανών στο Τέξας ήταν θετικό από το 3ο μόλις λεπτό όταν ο Κρίστιαν Πούλισικ με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι ΗΠΑ πέτυχαν και το 2-0 με σκόρερ τον Μπαλόγκουν, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους βολιβιανούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.