Copa America: Στο Μαϊάμι θα γίνει ο τελικός

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2023

Το καλοκαίρι του 2024 θα γίνει το Copa America στα γήπεδα της Αμερικής. Η κλήρωση θα γίνει στις αρχές του νέου έτους.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τον εναρκτήριο αγώνα και τον μεγάλο τελικό. Όσον αφορά στην πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά, θα γίνει στις 20 Ιουνίου, στο στάδιο «Mercedes-Benz» της Ατλάντα, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Hard Rock Stadium», στο Μαϊάμι, όπου εδρεύει η τοπική Ιντερ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναμφίβολα θέλει να προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στην συλλογή του και μάλιστα «εντός έδρας».

Τη μεγάλη διοργάνωση την χάνει ο Νεϊμάρ. 0 32χρόνος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη  και θα απουσιάσει για τους επόμενους δέκα μήνες, καθώς η ζημιά είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ότι τον «κλασικό» που χρειάζεται συνήθως ένας τέτοιος τραυματισμός και χάνει κατά πάσα πιθανότατα το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού της Νότιας Αμερικής.

Το τουρνουά αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Άνχελ Ντί Μαρία. Ο ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική ομάδα της Αργεντινής και στα γήπεδα των ΗΠΑ πρόκειται να είναι το τελευταίο του 35χρονου με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου, ημέρα που θα διεξαχθεί και ο τελικός του Euro 2024!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.