Copa America: Μοιραίος ο Πινέδα στην ήττα για το Μεξικό, βήμα πρόκρισης το Εκουαδόρ

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Το Μεξικό γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Βενεζουέλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Copa America.

Μοιραίος για τους Μεξικανούς ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα ο οποίος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 87ο λεπτό του αγώνα…

Το Μεξικό έχασε 1-0 από τη Βενεζουέλα στη 2η αγωνιστική του Copa America και θα παίξει τις πιθανότητες πρόκρισής του κόντρα στο Εκουαδόρ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Copa America.

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ πέρασε ως αλλαγή στο 78’ και αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 87ο για τους Μεξικανούς, την ώρα που το Εκουαδόρ κέρδιζε άνετα 3-1 την Τζαμάικα κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων το Μεξικό χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στο Εκουαδόρ που υπερέχει στην ισοβαθμία λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Η Βενεζουέλα προηγήθηκε στο 57ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροντόν, ενώ στην εκτέλεση του Πινέδα στο 87’ ο Ρόμο «είπε όχι» διατηρώντας το 1-0 για τη Βενεζουέλα που έκανε το 2 στα 2 και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Copa America.

Το Εκουαδόρ επικράτησε εύκολα 3-1 της Τζαμάικα και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με αυτογκόλ του Πάλμερ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παέζ με πέναλτι πέτυχε το 2-0, ενώ η Τζαμάικα μείωσε στο 54’ με τον Αντόνιο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μίντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.