Copa America-Κολομβία-Κόστα Ρίκα (3-0): Έπαιξε αλλά... έχασε ο Σαμόρα

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Μπορεί ο Αλβάρο Σαμόρα να αυξάνει τις εμφανίσεις του και τα λεπτά συμμετοχής με το εθνόσημό του στο πλαίσιο του Κόπα Αμέρικα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να συνδυάσει την προσωπική του χαρά και με την αντίστοιχη της νίκης της πατρίδας του.

Ο Κοσταρικανός έδωσε το παρών στο βασικό σχήμα της Εθνικής του, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα, μετά το 0-0 με τη Βραζιλία στην πρεμιέρα.

Δυστυχώς, όμως, η ομάδα του ποδοσφαιριστή των κιτρινόμαυρων στο δεύτερο ματς γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Κολομβία, με το τελευταίο παιχνίδι για την Κόστα Ρίκα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (03/07), όταν και θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη, εξαντλώντας τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μια κρίσιμη τελευταία αγωνιστική τόσο για την Εθνική του στο σύνολό της αλλά και σε ατομικό επίπεδο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του πίσω στην Θεσσαλονίκη, καθώς θα διασαφηνιστεί το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.