Copa America: Ημίχρονο 25 λεπτών για τα μάτια της Σακίρα!

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Ημίχρονο... 25 λεπτό προετοιμάζει η CONMEBOL στον τελικό του Copa America, λόγω της εμφάνισης της Σακίρα!

Η διάσημη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στον τελικό του Copa América την Κυριακή (14 Ιουλίου), καταφέρνοντας να γίνει η πρώτη Κολομβιανή σταρ που θα εμφανιστεί στο παλαιότερο εθνικό τουρνουά ποδοσφαίρου. 

«Η Σακίρα είναι μια εξαιρετική σταρ της Νότιας Αμερικής που έχει θαμπώσει ολόκληρο τον κόσμο. Τα τραγούδια της τραγουδιούνται και χορεύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μετατρέποντας την τέχνη της σε παγκόσμιο φαινόμενο που ξεπερνά τα σύνορα και απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι. Είμαστε σίγουροι ότι η εμφάνισή της στο Copa América USA 2024 θα ενισχύσει το μήνυμα του υγιούς πάθους και της ενότητας μέσω του αθλητισμού», σημείωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, πρόεδρος της CONMEBOL.

Μάλιστα, επιτυχία της "Puntería" με τη συμμετοχή της Cardi B είναι το επίσημο τραγούδι της TelevisaUnivision για την κάλυψη του Copa América 2024 CONMEBOL, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη συμμετοχή 16 ομάδων της CONMEBOL και της CONCACAF.

Παράλληλα, η γεννημένη στη Barranquilla σούπερ σταρ κυκλοφόρησε πρόσφατα το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ της, Las Mujeres Ya No Lloran, τον Μάρτιο, άλμπουμ που έφτασε στο Νο. 13 του Billboard 200 και στο Νο. 2 του Top Albums Sales.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.