Copa America: Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Αργεντινή, κέρδισε 2-0 τον Καναδά

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Copa America η Αργεντινή. Η Αλμπιτσελέστε επικράτησε με 2-0 του Καναδά στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέχει.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο Copa America η κάτοχος του τροπαίου, Αργεντινή, επικρατώντας με 2-0 στην κατάμεστη «Mercedes Benz Arena» της Ατλάντα των ΗΠΑ του Καναδά.

Οι λατινοαμερικανοί παρ’ ότι στο πρώτο μέρος δεν είχαν πολλές ευκαιρίες σ’ ένα μέτριο 45λεπτο, κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και να προηγηθούν στο 49’ όταν Αλέξις Μακ Άλιστερ τροφοδότησε τον Χούλιαν Άλβαρες που με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Η ομάδα του Σκαλόνι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας καλές ευκαιρίες για να πετύχει νωρίτερα το 2-0, το οποίο τελικά σημειώθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, στο 88ο λεπτό όταν ο Λιονέλ Μέσι τροφοδότησε με ασίστ τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος σκόραρε στην εστία του Κρεπό.

Στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Χιλή (26/6, στις 4:00 τα ξημερώματα) ενώ ο Καναδάς το Περού (26/6 στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα).

Αργεντινή (Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μολίνα (89′ Μοντιέλ), Ρομέρο, Μαρτίνες, Ακούνια (89′ Ταλιαφίκο), Ντι Μαρία (Λο Σέσλο), Ντε Πολ, Παρέδες (77′ Οταμέντι), ΜακΆλιστερ, Μέσι, Άλβαρες (76′ Μαρτίνες)

Καναδάς (Μαρτς): Κρεπό, Ντέιβις, Κορνέλιους, Μπομπίτο, Τζόνσον, Μίλαρ (Ράσελ-Ρόου), Εουστάκιο, Κονέ (85′ Κονέ), Μπιουκάναν (59′ Σάφελμπεργκ), Λάριν (80′ Λαριέα), Ντέιβιντ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.