Copa America: Ανατροπή για Βενεζουέλα, με το «δεξί» το Μεξικό

Metrosport Team23 Ιουνίου 2024

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Copa America Μεξικό και Βενεζουέλα, καθώς επικράτησαν των Τζαμάικα και Εκουαδόρ στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

Το Μεξικό διατήρησε τη θετική παράδοση που έχει απέναντι στην Τζαμάικα κερδίζοντας με 1-0 με καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Πρώτοι στο παιχνίδι σκόραραν οι τζαμαϊκανοί με τον Μικαΐλ Αντόνιο, το γκολ του επιθετικού της Γουέστ Χαμ δε μέτρησε και ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ.

Το Μεξικό ανέβασε ρυθμούς μετά το ακυρωθέν γκολ απειλώντας την Τζαμάικα και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον Αρτεάγκα να σκοράρει με δυνατό σουτ στο 69’ το 1-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι της Βενεζουέλας με το Εκουαδόρ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στην αποβολή του Ένερ Βαλένσια μετά το σκληρό μαρκάρισμα στον Οσόριο. Παρ’ ότι όμως με 10 ποδοσφαιριστές, το Εκουαδόρ προηγήθηκε 1-0 στο 22ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα της Βενεζουέλας ο Σαρμιέντο πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βενεζουέλα εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της, καθώς Κάντιθ (64’) και Μπέλο (74’) σκόραραν πετυχαίνοντας την ανατροπή (2-1) και δίνοντας τη νίκη στην πρεμιέρα της Βενεζουέλας στη διοργάνωση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.