Conference League: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στα πρωταθλήματα των χωρών τους

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα γκέλα είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Athens Καλλιθέα, η οποία τον προσγείωσε απότομα, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς, λίγες μέρες πριν. Τι έκαναν όμως οι αντίπαλοι του στον ευρωπαϊκό θεσμό;

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα των χωρών τους είχαν Τσέλσι, Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Τζουργκάρντεν, Ελσίνκι, Δε Νιου Σεντς και Ντιναμό Μινσκ.

Οι Λονδρέζοι, είχαν τη δεύτερη απώλειά τους σε μόλις τρεις αγωνιστικές στην Premier League και την πρώτη γκέλα... ολκής στη σεζόν, καθώς έφεραν 1-1 εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας. 

Η Τζουργκάρντεν γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στο ντέρμπι με τη Μάλμε κι έμεινε πλέον 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, και 10 αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν.

Η Ελσίνκι εκμεταλλεύτηκε την ήττα της πρωτοπόρου Κουόπιο στη Φινλανδία και πλησίασε στον πόντο, κάνοντας εμφατικό πέρασμα από την έδρα της Βάασα με 3-1.

Η Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία φιλοξενεί αύριο (3/9) την Aberystwyth Town, έχοντας αρκετά χρωστούμενα ακόμα παιχνίδια στη χώρα της, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

 Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, από τη Βοσνία, υποδέχεται σήμερα την GOSK Γκαμπέλα, έχοντας κι εκείνη αναβολές στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, εξαιτίας... Ευρώπης. 

Όσον αφορά την Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία, δεν είχε υποχρεώσεις το προηγούμενο 48ωρο.

Επόμενο παιχνίδι της είναι στις 12 Σεπτεμβρίου, εντός έδρας με την Γκομέλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.