Conference League: Συνάντηση Χρυσοχοΐδη, ΕΛ.ΑΣ. και UEFA για τα μέτρα ασφαλείας

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αρχίσει, με τα μέτρα ασφαλείας να αναμένονται δρακόντεια στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σήμερα Δευτέρα (13/5) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ανώτατων αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. και της UEFA για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στον τελικό.

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (13/5).

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θα συμμετάσχουν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των μέτρων, ενώ παρόντες θα είναι και επιτελείς της UEFA.

Ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου, τα μέτρα έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί και το γήπεδο πρόκειται να μετατραπεί σε «φρούριο», καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργοποίηση του «πληροφοριακού» δικτύου. Στο στόχαστρο πρόκειται να μπουν κυρίως οπαδοί που έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές και που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα.

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό αναμένεται να συμμετέχει το σύνολο της ΕΛ.ΑΣ., η κρατική ασφάλεια, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, διμοιρίες των ΜΑΤ, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και η Αντιτρομοκρατική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.