Conference League: Ποια είναι η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa Conference League, με την ομάδα από το Ισραήλ  να βρίσκεται εκ νέου στον δρόμο του Δικεφάλου, καθώς τη σεζόν 2000 - 01 , οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ουέφα, με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα να έχει νικητή τον Δικέφαλο με 3-1 ενώ το δεύτερο έληξε ισόπαλο με 3-3.

Η Μπεϊτάρ βρίσκεται στην 268η θέση της σχετικής λίστας της UEFA και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε 8η στο πρωτάθλημα της χώρας της , κατακτώντας το Κύπελλο το οποίο της έδωσε το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο ήταν ένα βήμα από το να μείνει... εκτός , καθώς οι φίλαθλοι της δημιούργησαν επεισόδια αλλά μέσα από έφεση την οποία κατέθεσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου η τιμωρία άλλαξε.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα γίνει στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου.

Ο προπονητής


Προπονητής της ομάδας από το Ισραήλ είναι ο Γιόσι Αμπουκάσης, με τον ίδιο να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου σε 51 παιχνίδια , έχοντας ως αγαπημένο του σύστημα να είναι το 4-3-3 , ενώ πριν τη Μπεϊτάρ είχε διευθύνει τις Μπνέι Γεχουντά και την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Η έδρα


Έδρα της Μπεϊτάρ είναι το Στάδιο Τέντι το οποίο έκανε τα εγκαίνια του το 1991 και έχει χωρητικότητα 32.000 ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν είναι η μόνη που αγωνίζεται στο γήπεδο, καθώς τόσο η Χάποελ Ιερουσαλήμ όσο και η Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ δίνουν τις αναμετρήσεις τους στο εν λόγω στάδιο.

Ο αρχηγός


Αρχηγός της Μπεϊτάρ είναι ο Ορίφ Κριάφ, με τον Ισραηλινό αμυντικό χαφ, να αγωνίζεται 5 χρόνια στην ομάδα του, έχοντας αγωνιστεί σε 242 παιχνίδια με 12 γκολ και 5 ασίστ 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.