Conference League: Οι ρεβάνς των playoffs - Το πρόγραμμα

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2024

Ρεβάνς με δυνατές μονομαχίες στα playoffs του Europa Conference League. Εκτός από το παιχνιδί του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, υπάρχουν ακόμα άλλα επτά παιχνίδια, που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για τους «16» της διοργάνωσης.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να υποδεχθεί την Μπέτις, με τους Κροάτες να έχουν το  προβάδισμα μετά τη νίκη που πήραν με 1-0 στην Ανδαλουσία χάρη στο τέρμα του Μπρούνο Πέτκοβιτς με πέναλτι.

Μεγάλη μάχη αναμένεται και στη Φρανκφούρτη για Άιντραχτ και Σεν Ζιλουάζ, εκεί όπου η ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο ματς στο Βέλγιο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, αν και οι «αετοί» παραμένουν το μεγάλο φαβορί. Στη Νορβηγία η Μπόντο/Γκλιμτ φιλοξενεί τον Άγιαξ, ο οποίος στο πρώτο ματς θρίλερ στο Άμστερνταμ βρήκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και με σκορ 2-2 «ξενέρωσε» του Νορβηγούς που ήταν αγκαλιά με μία πολύ μεγάλη νίκη.

Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ που ισχύει τα τελευταία χρόνια, ενώ σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μετά το φινάλε και στο δεύτερο αγώνα, τότε θα υπάρξει ημίωρη παράταση και στη συνεχεία πέναλτι, εφόσον χρειαστούν.

Η κλήρωση για τη φάση των «16» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (23/02) στη Νιόν της Ελβετίας εκεί όπου θα βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Ολυμπιακός εφόσον καταφέρει και περάσει την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.

Οι ρεβάνς των παιχνιδιών:
Τετάρτη (21/02)
Γάνδη-Μακάμπι Χάιφα 1-1
(69' αυτ. Σεκ-4' Πιερό)

Αναλυτικά τα παιχνίδια ρεβάνς (22/02)
(19:45) Λουντογκόρετς-Σερβέτ (0-0)
(19:45) Μπόντο/Γκλιμτ-Άγιαξ (2-2)
(19:45) Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπέτις (1-0)
(22:00) Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σεν Ζιλουάζ (2-2)
(22:00) Λέγκια Βαρσοβίας-Μόλντε (2-3)
(22:00) Σλόβαν Μπρατισλάβας-Στουρμ Γκρατς (1-4)
(22:00) Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός (0-1)

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.