Conference League: Με διαπιστεύσεις οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Με δρακόντεια μέτρα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Conference League, στο OPAP Arena, με τις αρμόδιες Αρχές να φοβούνται την τέλεση επεισοδίων, που θα αμαύρωναν την αθλητική ημέρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν ήδη λάβει μήνυμα ότι θα ενημερωθούν από την UEFA και θα λάβουν διαπίστευση, προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορήσουν εκείνη τη μέρα.

Ακόμη, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου, ενώ στα μέτρα της ΕΛΑΣ περιλαμβάνεται απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου.

Παράλληλα, αστυνομικές πηγές φέρεται να αποκαλύπτουν ότι θα δημιουργηθούν 7 ζώνες ελέγχων και δεν θα μπορεί κανείς να πλησιάζει στο OPAP Arena, αν δεν έχει εισιτήριο ή διαπίστευση, ενώ από αέρος θα επιχειρούν ελικόπτερο και drone της ΕΛΑΣ.

Ανήμερα του αγώνα, θα επιχειρούν πέριξ του γηπέδου κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους κάνοντας εξονυχιστικούς ελέγχους, ενώ το γήπεδο του τελικού θα ελεγχθεί διεξοδικά και θα σφραγιστεί για λόγους ασφαλείας μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά των Ιταλών φιλάθλων θα μεταφερθούν με πούλμαν στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και μετά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.