«Χτίζεται» ο νέος Αριστοτέλης Καλαμαριάς, συμφωνίες με παίκτες

Χρήστος Λιάπης15 Ιουλίου 2024

Σπύρος Ακρίβος και Παναγιώτης Παπάζογλου ήλθαν σε συμφωνία με τους Γιάννη και Νίκο Συμεωνίδη και ανάλαβαν να "αναγεννήσουν" εξ αρχής τον ιστορικό σύλλογο της Καλαμαριάς, Αριστοτέλη για τα επόμενα χρόνια.

 Ο στόχος τους είναι να δημιουργηθεί η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να διδαχθούν και να εξελιχθούν μέσα από το ποδόσφαιρο.
Για το λόγο αυτό έγιναν προς το παρών οι εξής σημαντικές κινήσεις: Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβει ο Βασίλης Παταρής και υπεύθυνος ακαδημιών ο Νικος Παπαϊωάννου. Χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελεί ο Παναγιώτης Παπάζογλου με συνεργάτη του τον Νίκο Παπαϊωάννου. Υπεύθυνη για τη διατροφική ενημέρωση και υποστήριξη όλων των τμημάτων θα αναλάβει η επιστήμονας-καθηγήτρια Σταυρινή Σταύρου. 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Το δίδυμο Ακρίβος -Παπάζογλου προχώρησε ήδη σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι Δαμουλάκης, Κούκρας, Καλίνης, Μαυρικάκης, Μπιρλιρκης, Ισόπουλος που προέρχονται από τα σπλάχνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φοράνε τη φανέλα του Αριστοτέλη. Επίσης πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και με τους Αλταλίκη, Σαλάκο, Τόσκα, Ξανθοπλά, Κυριακίδη, Σιδηρόπουλο και Λαλο. Nέα μεταγραφή είναι και ο Παν. Μαραγκός.
Όλοι τους νέα παιδιά με φιλοδοξίες και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό της Καλαμαριάς

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.