Χρουσιέλ: «Εκλεισε ο κύκλος μου στον Ηρακλή»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ αποτέλεσε μια από τις πρώτες μεταγραφές του Ηρακλή τη σεζόν 2021-22, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πάρει το ΑΦΜ το ΠΟ Τρίγλιας.

Ο Πολωνός στόπερ που για μια τριετία ήταν από τους βασικούς πυλώνες της αμυντικής γραμμής του Ημίθεου, δεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Ηρακλή καθώς όπως τόνισε στη «Μ», ο κύκλος του έκλεισε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος αμυντικός μέτρησε 72 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Ρεπορτάζ Παύλος Κερασιώτης

Ο Χρουσιέλ ξετύλιξε μέσω της «Μ» το κουβάρι της θητείας του στον Ηρακλή, αναφερόμενος αρχικά στο συναίσθημα φορώντας τη φανέλα του Ημίθεου: «Ειναι απίστευτο να φοράς αυτή την φανέλα με αυτόν τον κόσμο δίπλα σου να σε στηρίζει. Εζησα έντονα κάθε στιγμή που αγωνιζόμουν για την ομάδα. Η καλύτερη στιγμή που θα μου μείνει αξέχαστη ήρθε νωρίς σε αυτά τα τρία χρόνια. Eίναι το πρώτο μου τέρμα με την φανέλα του Ηρακλή σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ μέσα στο Καυτατζόγλειο. Εκεί κατάλαβα και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα με τα μηνύματα που έλαβα. Είναι απίστευτο να αγωνίζεσαι με αυτό το σήμα στο στήθος. Νιώθεις μια υποχρέωση απέναντι σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που ζει για την ομάδα» και προσθέτει: «Εχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικούς μήνες πως για μένα ο κύκλος του Ηρακλή έχει κλείσει».

«Εύχομαι τα καλύτερα»

Ο έμπειρος αμυντικός για τη φετινή χρονιά που τελείωσε, με την ομάδα να τερματίζει στην 2η θέση των πλέι άουτ, είπε: «Πήγαν πάρα πολλά λάθος την φετινή χρονιά. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε από αυτήν είναι πως η ομάδα έμεινε κατηγορία και έρχεται πλέον ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας να πάει την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται», τόνισε και κλείνοντας είπε: «Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και να κλείσει όσο γρηγορότερα η συμφωνία με τον κύριο Μονεμβασιώτη. Με αυτόν, και τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια του, οι επιτυχίες για την ομάδα είναι το μόνο σίγουρο πως θα έρθουν πολύ γρήγορα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.