Χρήστος Ζαφείρης-Ραπ τραγούδι στην Τσεχία για τον «Έλληνα Μακελελέ»! (vid)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου02 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης αγωνίζεται με επιτυχία στη Σλάβια Πράγας και, όπως φαίνεται, δεν έχει ταλέντο μόνο στο ποδόσφαιρο. Αυτό αποδείχθηκε από τη συνεργασία του με τον διάσημο ράπερ στην Τσεχία, Mat213, ο οποίος έχει κερδίσει, ήδη, δύο μουσικά βραβεία και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Nesu foje». 

Τους δύο συνδέει, πλέον, το τραγούδι «Χρήστος Ζαφείρης», στο οποίο ο Mat213 «δένει» το ποδόσφαιρο με τη ζωή. Μάλιστα, παρομοιάζει τον Έλληνα μέσο με τον Μακελελέ! «Αποφάσισα να συνδυάσω τη ραπ μουσική με το ποδόσφαιρο. Το τραγούδι για τον Χρήστο Ζαφείρη είναι το πρώτο single από το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Το βίντεο κλιπ δείχνει τον ποδοσφαιριστή της Σλάβια σε ρόλο μοντέλου που ξεχωρίζει από τα προβλήματα του σήμερα» εξήγησε ο καλλιτέχνης.

Στο βίντεο κλιπ, ο διεθνής χαφ αποκαλείται ως «ημίθεος Ζαφείρης» και εμφανίζεται με πολιτικά ρούχα. «Ο Ζαφείρης κι εγώ συμφωνήσαμε να κάνουμε γυρίσματα. Του αρέσει πολύ το τραγούδι και η χορευτική μουσική ήταν πολύ κοντά του, οπότε το κλιπ που προέκυψε είναι αυθεντικό και απλό. Είναι μάγκας», πρόσθεσε ο Mat213. 

Η παρουσίαση του νέου άλμπουμ «Nesu foje» θα γίνει σε κλαμπ στις 7 Νοεμβρίου 2024.

Δείτε το:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.