Χρήστος Βουζούκος: Οι άγνωστες ιστορίες του Βασίλη Καρρά

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2023

Ο Χρήστος Βουζούκος, που ήταν πολύ κοντά στον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε μιλώντας στο Metropolis 95.5 άγνωστες ιστορίες από την πορεία του σπουδαίου τραγουδιστή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήμασταν στο Ισραήλ για περιοδεία. Καθόμουν έξω από την πόρτα και έρχεται ο Τζάμζι. Πήγα και είπα στον Βασίλη ότι ήθελε να τον δει. Μου λέει ποιος είναι αυτός; Του είπα ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και μετά μπήκε μέσα. Από τότε κάθε χρόνο στα γενέθλιά του νοίκιαζε αεροπλάνο, έπαιρνε τους φίλους του και πήγαινε στον Καρρά για να γιορτάσει.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακιά κουβέντα. Ήταν άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Δημήτρης Ρίζος από τον Αδέσμευτο Τύπο είχε κάνει μία τιμητική βραδιά και πήγαμε εγώ, ο Βασίλης και ο Παντελίδης. Ήταν και ο Πρωθυπουργός, αλλά όλοι έπεσαν πάνω στον Βασίλη. Εκείνη την εποχή όλη η Ελλάδα μιλούσε γι' αυτόν». 

Μία άλλη φορά ταξιδεύαμε μαζί και μου λέει «χοντρέ κάτσε και γράψε» και βγήκε τραγούδι... Είναι ένα που λέει η Βανδή στις συναυλίες της. Η νύχτα ξελογιάστρα ήταν η απόλυτη επιτυχία. Έκαναν πάταγο και άλλα τραγούδια του φυσικά, αλλά αυτό και το από τον Βορρά μέχρι τον Νότο έγιναν μεγάλα σουξέ. Το νύχτα ξελογιάστρα είναι από την δεκαετία του '80, το είχε γράψει ο Ρακιντζής. Σκεφτείτε... Είχε δώσει τραγούδια και στον Μελά και σε άλλους. Σε όλους...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.