Χρήστος Μάστορας: Πώς αντέδρασε η Καληφώνη βλέποντας δημοσιογράφους κάτω από το σπίτι της

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2025

Έξω από το σπίτι της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και όχι Αγγελικής, όπως είπε κατά λάθος ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος «δεν τα πάει καλά με τα ονόματα», όπως είπε, βρέθηκαν σήμερα (4/2) δημοσιογράφοι πρωινών εκπομπών, για να αποσπάσουν δήλωση με αφορμή τη σύλληψη του συντρόφου της, Χρήστου Μάστορα.

Η Καληφώνη βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, όταν εκείνος προσπάθησε να διαφύγει το μπλόκο της αστυνομίας για αλκοτέστ.

Η Καληφώνη είπε:

«Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, ό,τι έχω να κάνω, θα το κάνω μέσα από τα social media. Είμαι μια χαρά».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε:

«Τρομάζω που είστε εσείς κάτω από το σπίτι μου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα όσα είπε η Καληφώνη, ως εξής:

 «Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί αυτό που έκανε ως αντίδραση η κυρία Καληφώνη. Γιατί απορεί που την κυνηγούν οι δημοσιογράφοι; Είναι το πρόσωπο των ημερών ο Μάστορας. Εμένα θα με τρόμαζε ένας μεθυσμένος στο δρόμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε