Χριστόπουλος: «Τελευταία ευκαιρία για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η επόμενη αγωνιστική»

Metrosport Team11 Απριλίου 2023

Για τη μάχη του τίτλου στη Super League 1, αλλά και για το ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί εκτός χώρας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ''Στη Σέντρα'', ο έμπειρος προπονητής, Γιάννης Χριστόπουλος.  

Για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη είπε: ''Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι στην OPAP ARENA. Ο Άρης θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Όμως θα έλεγα ότι η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη. Η ομάδα του Αλμέιδα μετά το 60΄ παρουσιάζεται πιο δυνατή και καταφέρνει στο τέλος να παίρνει τα παιχνίδια. Έχει βάθος στον πάγκο κι αυτό φάνηκε με το που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Τσούμπερ, Μάνταλος και Φερνάντες που έκαναν τη διαφορά στο ματς με τον Άρη. Το ίδιο συνέβη και στην Τούμπα''. 

Για τη μάχη του τίτλου στη SL1: ''Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχουν σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ που έμεινε αρκετά πίσω. Την επόμενη αγωνιστική υπάρχουν δύο σημαντικά παιχνίδια και τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν μία τελευταία ευκαιρία για να αλλάξουν την κατάσταση. Αν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός πάρουν αποτέλεσμα, τότε υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσουν οι δυο τους τον τίτλο. Ίσως να υπάρχει μια ανατροπή, αλλά αυτό θα φανεί την αγωνιστική που έρχεται''.

Για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου εκτός Ελλάδας: ''Είναι λυπηρό, αλλά ίσως είναι αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια σε Βόλο και Αθήνα με εγκληματικές πράξεις τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός. Για όλα αυτά που συμβαίνουν μόνο οι διοικήσεις των ομάδων μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Ένας τελικός Κυπέλλου είναι γιορτή σε όλο τον πλανήτη και εμείς τον κάνουμε εκτός χώρας για να μην έχουμε θλιβερές καταστάσεις''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.