Χριστόπουλος: «Πολύ έντονα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ στην άμυνα - Αποχωρεί ο σημαντικότερος αμυντικός»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πολύπειρος προπονητής, Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας για την εικόνα που σχημάτισε σχετικά με τις ομάδες της Super League, πάντοτε σε συνάρτηση με τα όσα είδε στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις αλλά και στον τρόπο που παρουσιάστηκαν στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 1.

Πιο συγκεκριμένα, για τα πρώτα δείγματα και τα συμπεράσματα που έβγαλε για τις ομάδες, τόνισε πως: «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Η αλήθεια είναι πως την πρώτη αγωνιστική την περίμενα πολύ καλύτερη. Και δεν εννοώ μόνο τις μεγάλες ομάδες. Είδα και κάποια άλλα παιχνίδια όπως τον Λεβαδειακό, την Κηφισιά, τον Παναιτωλικό, τον Βόλο και τον ΟΦΗ, που σχετικά με απογοήτευσαν. 

Πέρα από τις μεγάλες ομάδες, που τις είδαμε κα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ελπίζω να βρούνε καλύτερο ρυθμό την 3η με 4η αγωνιστική και να δούμε αρκετά καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων: «Δεν ξέρω τους αντιπάλους των Ελληνικών ομάδων αυτή τη στιγμή. Εγώ όμως βλέπω, πως όπως και πέρυσι, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις. Έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα. Φέτος, σε συνδυασμό ίσως και με την ατυχία, φαίνονται πολύ έντονα. 

Ο σημαντικότερος αμυντικός της ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Κουλιεράκης, αποχωρεί. Άρα θα πρέπει να αντικατασταθεί επάξια. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους παίκτες στον πάγκο, οι οποίοι είναι ικανοί και μπορούν να αντικαταστήσουν τον Κουλιεράκη. Σίγουρα όμως η ομάδα θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά της. 

Επίσης, μ' αρέσει πολύ το πρότζεκτ του Ολυμπιακού και ο Μεντιλίμπαρ. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο δυνατός θα παρουσιαστεί φέτος, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον η δουλειά που γίνεται εκεί.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό υπάρχει μια βελτίωση, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να ενισχύομαι απλά με κάποιους παίκτες και άλλο να τους κάνω ομάδα και να έχει μια ταυτότητα, με σταθερότητα και δυναμική σε κάθε ματς.

Και η ΑΕΚ, μαζί με τον ΠΑΟΚ έχουν το πιο δυνατό ρόστερ, όπως και πέρυσι. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως πως όλοι αυτοί οι παίκτες να λειτουργήσουν σε μια ομάδα, που μάλιστα δεν παίζει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Σίγουρα η Ευρώπη θα επηρεάσει τις ομάδες, ειδικά αν μπορέσουν να προχωρήσουν. Πιστεύω όμως το πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με πέρυσι».

Με αφορμή την παραπάνω αναφορά του στην μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, και απατώντας στην ερώτηση για το αν ο Γιάννης Μιχαηλίδης μπορεί να καλύψει το κενό του, τόνισε πως: «Μου αρέσει πολύ ο Μιχαηλίδης, θα ήθελα να τον δω περισσότερο. Έχει διαφορετικό αγωνιστικό στιλ από τον Κουλιεράκη, σε κάποια σημεία ίσως είναι πιο καλός σε κάποια άλλη ίσως λιγότερο. Βέβαια αυτό θα φανεί αν του δοθεί φανέλα βασικού και αρπάξει την ευκαιρία. Τότε θα μπορέσουμε να δούμε το πραγματικό του πρόσωπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.