Χριστόπουλος: «Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα είναι να κατακτήσει το Euro η Ισπανία»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομή Τρίτο Ημίχρονο, τόνισε ότι ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα είναι να κατακτήσει το Euro η Ισπανία. 

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στο νέο φορμάτ του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Euro:

«Δίκαια είναι στον τελικό γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο απ΄ όλες τις ομάδες. Σε όλα τα ματς είναι ανταγωνιστική, παίζει το πιο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι Ισπανοί γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα είναι να κατακτήσει το Euro η ρόχα».

Από την άλλη, η Γαλλία έχει αλλάξει το DNA της και έχει χάσει την ποιότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο μόνος τρόπος που μπορούσε να απειλήσει η Γαλλία ήταν από τις σέντρες. Σε γενικές γραμμές η Ισπανία υπερτερούσε σε όλα από τους «τρικολόρ».

Για το Αγγλία-Ολλανδία:

«Η Αγγλία στα νοκ άουτ άλλαξε το σύστημα και αυτό το είδαμε να αποδίδει στο ματς με τη Σλοβακία που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Το ίδιο έκανε και στον προημιτελικό με την Ελβετία όπου και πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ και πάλι βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει κι εν τέλει να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. 

Από την άλλη, η Ολλανδία έχει ένα μέτριο σύνολο και μέχρι τα προημιτελικά είχε μέτριους αντιπάλους και σήμερα θα δείξει τι μπορεί να κάνει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».

Για το νέο φορμάτ του Πρωταθλήματος:

«Μου φαίνεται ωραία καινοτομία αλλά θα ήθελα και τον πέμπτο και τον έκτο να παλεύουν με τους πρώτους τέσσερις για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Από την άλλη, δίνει κίνητρο και στους πιο κάτω να έχουν ενδιαφέρον και να μην είναι αδιάφοροι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.