Χριστόπουλος: «Περιμένω πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Για την μάχη του πρωταθλήματος με τις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου να βρίσκονται σε απόσταση... αναπνοής μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιάννης Χριστόπουλος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον , είναι μία ευχάριστη συγκοιροία το ότι βρίσκονται οι ομάδες κοντά μεταξύ τους, ενώ πιστεύω ότι παίζει μεγάλο και σημαντικό ρόλο η παρουσία τους στους ευρωπαϊκούς ομίλους γιατί μοιράζουν έτσι το βάρος του ροτέσιον , με τα πράγματα να ξεχωρίζουν στην πορεία τόσο στον δεύτερο γύρο όσο και στα Play Off».

Ακόμη ανέφερε συνολικά για το Πρωτάθλημα: «Η ΑΕΚ έχει χάσει κάποιους πόντους λόγω του ροτέσιον, πιστεύω έτσι ότι θα είναι άλλη ομάδα μετά τις 15 Δεκεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός όταν βρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, ενώ από την άλλη και ο ΠΑΟΚ περιμένει κάποια πρόσωπα».

Για τον Μορόν του Άρη: «Είναι πολύ αποτελεσματικός, στα πρώτα παιχνίδια που τον είχα δει μου είχαν αρέσει τα χαρακτηριστικά του αλλά δεν περίμενα να μπορεί να κινηθεί συνεχόμενα σε τόσο υψηλά στάνταρ κάτι το οποίο κάνει και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ».

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Έχει αποτελεσματικότητα με αρκετούς μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς που σκοράρουν, ενώ δεν έχει τον επιθετικό που θα τραβήξει την ομάδα, έχει τον πλουραλισμό στην επίθεση. Πέρσι περίμενα τον ΠΑΟΚ στα Play Off και πιστεύω ότι φέτος θα εμφανιστεί πιο δυνατός σε εκείνο το σημείο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.