Χριστόπουλος: «Έλειψαν Μπράντον - Μουργκ από τον ΠΑΟΚ» - Τι είπε για πρώτο σκόρερ και... αποδυτήρια

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με τον πιθανό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Superleague 1, τις ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν στα αποδυτήρια ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Μπράντον Τόμας και Τόμας Μουργκ.

Για τον πρώτο σκόρερ: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση, αλλά εγώ θα έδινα ένα προβάδισμα σε Ιωαννίδη και Ελ Καμπί, όπως και ο Μορόν είναι παίκτες που είναι στη δεύτερη χρονιά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα , ενώ ο Τσαλόφ τώρα μπαίνει στην εξίσωση της ομάδας, ενώ ο Μαρσιάλ θα χρειαστεί ένα διάστημα έξι εβδομάδων για να φτάσει στο επίπεδο του. Βλέπουμε ότι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν κάνει αρκετές μεταγραφές στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου».

Για τον Ολυμπιακό ενόψει και του ντέρμπι με τον Άρη: «Ο Ολυμπιακός έχει το πλάνο του προπονητή του , ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό έπαιξε πολύ περιφερειακά και όχι με κάθετο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει τώρα, είναι εύκολο να τον ρίξεις στις άκρες και εκεί να τον περιορίσεις».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, έκανε περισσότερες μεταγραφές από όσες περίμενα και δεν ξέρω κατά πόσο θα διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, όπως για παράδειγμα και στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό όπου έχουν αρκετές λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Επίσης, είδα πως έλειψε αρκετά ο Μπράντον και ο Μουργκ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Βλέπουμε παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όπως ο Καμαρά να ξεκινάει από τον πάγκο, που για εμένα θα ήταν ένας παίκτης ηγέτης στην ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.