Χριστοδουλόπουλος: «Έκανα τα πάντα για να έρθω στον Άρη και θέλω να μείνω»

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Απριλίου 2023

Στις αλλαγές που βοήθησαν τον Άρη να επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0  και να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το Καραϊσκάκης, στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια της COSMOTE TV, ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Βικελίδης.

«Κακά τα ψέματα, μετά το 2-0 μας βοήθησαν οι αλλαγές. Κάναμε μίνι rotation, πήραν ευκαιρίες παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής γιατί έχουμε ακόμη δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλός για μας».

Για την αλλαγή του ρόλου του καθώς χρησιμοποιήθηκε στον άξονα στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια του σημειώθηκε ότι είχε έναν ρόλο αντίστοιχο του Φορτούνη: 

«Δεν είμαι σαν τον Φορτούνη. Νομίζω ότι είναι άστοχη αυτή η σύγκριση. Προσπαθώ να κάνω αυτά που έκανα τόσα χρόνια. Πέρυσι έβαλα 15 γκολ στην ομάδα που ήμουν», ενώ εξέφρασε για ακόμα μία φορά να παραμείνει στους «κίτρινους»: «Το έχω ξαναπεί και το πιστεύω. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ψυχολογία… έκανα τα πάντα για να έρθω στον Άρη και θέλω να μείνω. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη δυναμική και για μας αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.