«Καρφί» Χρηστίδου στον Λιάγκα για τη φωτιά και το lifestyle ρεπορτάζ

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του και την αναφορά ότι την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν εκεί η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια σχολίασε ότι επρόκειτο για μια άσχημη κατάσταση να λαμβάνει κανείς τέτοιους είδους μηνύματα, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι υπήρξαν και εκδηλώσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

«Είναι πολύ άσχημο να έρχονται τέτοια μηνύματα στον Γιώργο Λιάγκα και νομίζω ξέρει πως αυτά είναι εξαιρέσεις. Δεν πιστεύω τώρα πως όλοι του στέλνανε μηνύματα αρνητικά, φαντάζομαι ότι είχε και μηνύματα συμπαράστασης. Νομίζω είναι πολύ συνηθισμένος σε όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις αναφορές που ήθελαν τη Μαρία Αντωνά να βρίσκεται μέσα στο σπίτι της ώρα της πυρκαγιάς, σημειώνοντας ότι το ρεπορτάζ θα παίξει κανονικά, καθώς ήταν κάτι που θα έκανε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό το lifestyle ρεπορτάζ δεν θα το έπαιρνε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του; Δεν θα έπαιζε ποιος ήταν μέσα στο σπίτι, τι έγινε, τι συνέβη ακριβώς;»

Καταλήγοντας, σχολίασε: «Δεν το ενοχοποιώ… την κουτσομπολίστικη διάθεση. Θα την αγκαλιάσω και θα ρωτήσω. Θα το έπαιζε ή δεν θα το έπαιζε; Πιστεύω ότι θα το έπαιζε», υποστήριξε η ίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.