Χρηστίδης: «Ούτε ο ίδιος ο Άρης δεν έχει καταλάβει το μέγεθος του»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Χρηστίδης, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ του Άρη να μιλάει για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου, αλλά και για την εικόνα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Άρης είναι ένα μεγάλο μέγεθος που δεν έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος ο Άρης τι μέγεθος είναι. Θα πρέπει το big 4 να γίνει big 5, ο ίδιος ο Άρης δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα, αλλά με άλλα πιο ασήμαντα. Θα πρέπει και ο ίδιος ο Άρης να καταλάβει ότι δεν έχει τον ίδιο χώρο στον τύπο, αλλά είναι ευθύνη του Άρη που ζει σε μία εσωστρέφεια».

Προσθέτοντας: «Οι τέσσερις έχουν ξεφύγει, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ασχολείται με πολιτικά και με γεωπολιτικά και στον Άρη έχουν μείνει σε ένα πέναλτι. Οι άνθρωποι στον Άρη θα πρέπει να ξυπνούν και να κοιμούνται με την ιδέα ενός τίτλου. Τον παρακολουθώ από την ημέρα που επέστρεψε από τη Γ Εθνική, τη μία πανηγυρίζει για τη μία νίκη και την άλλη στεναχωριέται για μία ήττα. Θα πρέπει να έχει μία σταθερότητα και όχι να είναι εκκρεμές».

Ενώ υπογράμμισε: «Ο ιδιοκτήτης έχει προοπτική συνέχειας; Δηλαδή επένδυση, ενδυνάμωση και την προοπτική νοοτροπίας εξουσίας; 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.