Χριστιάννα Κατσιέρη: Ποια είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στα Μις Υφήλιος 2024

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στα καλλιστεία Μις Υφήλιος του 2024, που θα διεξαχθούν στο Μεξικό στις 15 Νοεμβρίου, θα είναι η Χριστιάνα Κατσιέρη.

Το 20χρονο μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό το 2023, με τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» και από τότε έχει χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της ομορφιάς.

Εκτός από τις σπουδές της στον τομέα της Αισθητικής και Δερματολογίας, η Χριστιάνα Κατσιέρη κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς «MISS GS Hellas», το 2022, και εκπροσώπησε την Ελλάδα και στο «MISS Earth».

Παράλληλα, είχε δοκιμάσει την τύχη της στις οντισιόν του GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ συμμετείχε και στο «My Style Rocks», κλέβοντας τις εντυπώσεις, καθώς έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό.

Η δήλωσή της για τη συμμετοχή της στα Μις Υφήλιος

«Νιώθω απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό που μοιράζομαι μια ματιά από την επίσημη φωτογράφιση μου για τα καλλιστεία Miss Universe! 

Είμαι τόσο υπερήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τόσο μεγάλη διεθνή σκηνή. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή, αυτό είναι μόνο η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα καθώς συνεχίζω να προετοιμάζομαι για τη μεγάλη μέρα!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.