Κούτρας: «Δεν πήραμε απλά το πρωτάθλημα, μην το πω και δεν κάνει…»

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε πανάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή στη φετινή Super League πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες επί των συνδιεκδικητών, κερδίζοντας την αναγνώριση για την αγωνιστική του πορεία στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Χρήστος Κούτρας πανηγυρίζοντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ υπογράμμισε τις νίκες του ΠΑΟΚ επί των υπολοίπων μεγάλων της Super League και θα ήθελε να χαρακτηρίσει την κατάκτηση του τίτλου όπως την ένιωσε, αλλά… εκτός τηλεοπτικού αέρα!

«Δεν πήρα το πρωτάθλημα, μην το πω τώρα και δεν κάνει…» είπε με νόημα ο Χρήστος Κούτρας σχολιάζοντας τον μάγκικο τίτλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. Αρχικά ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής, Γιάννης Ντσούνος, του είπε απευθυνόμενος πριν το ρεπορτάζ για τον Πρωταθλητή Ελλάδος 2024: «Γλέντα… Σήμερα γλέντα το. Άξιος πρωταθλητής, μπράβο σου».

Χαμογελαστός και χαρούμενος ο Χρήστος Κούτρας σχολίασε από πλευράς του:

«Το περιμέναμε, το περιμέναμε… Δεν πήρα το πρωτάθλημα, μην το πω τώρα και δεν κάνει… Κέρδισα σερί και τις 4 μεγάλες ομάδες σερί. Μπράβο στον Μορόν, ωραίο γκολ έβαλε… δεν έφτασε! Εμφανίστηκε ο άρχοντας ο Κωνσταντέλιας, έβαλε το γκολ ο Τάισον και τελειώσαμε, απλά πράγματα», ενώ στη συνέχεια η εκπομπή πρόβαλε εικόνες από τους εντυπωσιακούς πανηγυρισμούς στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.