Χρ. Ιωαννίδης για Νικόπολη: «Σημαντική νίκη για τη συνέχεια»

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2023

Σταθεροποιήθηκε στη μέση της βαθμολογίας η Νικόπολη μετά τη νίκη της επί του Μακεδονικού Γέφυρας με 3-0. Ένα πολύ καλό πρόσωπο παρουσιάζει στο Πρωτάθλημα και ο προπονητής της Χρήστος Ιωαννίδης μετά το 3-0 επί του Μακεδονικού επισήμανε: «Ηταν μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 Κερδίσαμε άξια μια ομάδα η οποία προσπάθησε και μας έκλεισε στην αρχή καλά τους χώρους πίσω, αλλά μετά ανεβάσαμε ρυθμό και πήραμε την νίκη άνετα. 

Εχουμε τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές με τον Εθνικό Μαλγάρων την Κυριακή και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με μια ακόμα νίκη παραμένοντας στις πάνω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

 Για τη β ομάδα που παίρνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας τόνισε: «Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό με ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και ήθος στους αγώνες και βλέπουμε ότι υπάρχει πρόοδος. Συνεχίζουν με νίκες και αυτό χαροποιεί όλους. Η Νικόπολη στηρίζει και στηρίζεται από δικά της παιδιά τα οποία μπορούν επάξια σε λίγα χρόνια να πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Σκοπός λοιπόν είναι να εκπαιδευτούν σωστά, να πάρουν τις εμπειρίες στο ανδρικό Πρωτάθλημα και βήμα, βήμα να στελεχώνεται η πρώτη ομάδα με όλο και περισσότερους παίκτες από τα σπλάχνα της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.