Χούλης: «Επικοινωνούμε με τον κ. Μονεμβασιώτη, θα επιστρέψω στον Ηρακλή αν το θέλει»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Υπάρχει προοπτική επιστροφής, επαναδραστηριοποίησης, του Δημήτρη Χούλη στον Ηρακλή; Ο ίδιος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM πως θα επιστρέψει στον Ηρακλή, εφόσον τον θέλει ο «ισχυρός άνδρας» των «κυανόλευκων»!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Χούλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα σελίδα των «κυανόλευκων» με την παρουσία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, αποκαλύπτοντας πως είναι θετικός να επιστρέψει σ’ έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα, εφόσον του ζητηθεί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στο Καυτανζόγλειο: «Επιστρέφω σαν φίλαθλος. Όλες οι προηγούμενες καταστάσεις στον ταλαιπωρημένο Ηρακλή, δεν ήταν κάτι που πίστευα. Αυτή την κατάσταση την πιστεύω. Όχι την πιστεύω, αλλά είμαι σίγουρος γνωρίζοντας το νέο ιδιοκτήτη μέσω ενός κοινού φίλου. Έχουμε μιλήσει εδώ και 5 μήνες. Ο κ. Μονεμβασιώτης είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στον Ηρακλή».

Για το αν έχουν συζητήσει και ποιο είναι το πλάνο του: «Όλα τα έχουμε συζητήσει. Έχει το πλάνο του. Όταν έχεις έναν επιχειρηματία έχει τα χούγια του. Ξεκινάει για το καλό όμως και όχι για κάτι άλλο. Μπορεί να έχει δίκαιο και άδικο όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Για την προσαρμογή του στο περιβάλλον του Ηρακλή: «Ξέρω καλά το περιβάλλον. Έχω εμπιστοσύνη. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι άνθρωπος ηθικός και τίμιος και θα κάνει το καλύτερο για τον Ηρακλή. Το πιστεύω ακράδαντα, πιστεύω στον ίδιο και τις προθέσεις του».

Για την ως τώρα πορεία: «Όταν ξεκινάς μια ομάδα μέσα στον Ιούλιο και γίνονται όλα βιαστικά χωρίς σκάουτινγκ και μπίζνες πλαν είναι δύσκολο. Συμβαίνουν αυτά. Τώρα γίνεται Ηρακλής, φυσιολογικό είναι. Για εμένα μετράει η πρόθεση».

Για τους στόχους που έχει θέσει ο κ. Μονεμβασιώτης: «Έχει σχέδιο πολύ, αλλά δυστυχώς όπως το είδα με τα μάτια μου υπάρχει ένας πόλεμος στον Ηρακλή από τη διαιτησία. Για να αγανακτήσω εγώ, καταλαβαίνεις… Θέλει να τον ανεβάσει τον Ηρακλή στο σημείο που πρέπει να είναι ο Ηρακλής. Να εδραιωθεί στη μεγάλη κατηγορία και αυτό είναι καλό για όλους και για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτός ο στόχος φέτος βαθμολογικά, ποδόσφαιρο είναι αυτό και τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά είναι δύσκολο. Και οι άλλοι παίζουν, με στρωμένες ομάδες. Ευελπιστώ να συμβεί, αλλά είναι δύσκολο. Να αποκτήσει η ομάδα το προφίλ που είχε. Αυτό κοιτάει. Είχε πει στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, ότι αν όχι φέτος, του χρόνου. Το γνωρίζει το ποδόσφαιρο, τον ξέρει τον χώρο».

Για τη δυσκολία της απόστασης από την Αθήνα: «Είναι δύσκολο αυτό. Συνήθως ξεκινάς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Είναι αξιόλογο παιδί ο Βελέντζας, τον αγαπάει τον Ηρακλή. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο του».

Για το αν θα αναλάμβανε ο ίδιος θέση στον Ηρακλή: «Πιθανώς θα ενέδιδα. Δεν μπορώ να απαντήσω αν το κουβεντιάσαμε… Μόνο εφόσον το θέλει ο κ. Μονεμβασιώτης θα επιστρέψω στον Ηρακλή. Υπάρχει επικοινωνία, μιλάμε ανά πάσα στιγμή για τον Ηρακλή. Όλα αυτά προϊδεάζουν…».

Για το ρόλο που θα μπορούσε να αναλάβει: «Μετά από αυτό που έχω περάσει και αυτό που ήμουν, κάποιον σοβαρό ρόλο και να μπορώ να προσφέρω. Ξανά πρόεδρος όχι όμως. Μπορώ να βοηθήσω από πολλές πλευρές. Δεν ξέρω αν θα συμβεί, επιφανειακά είχε συζητηθεί. Να μην περιμένει κάποιος κάτι, όπως κι εγώ δεν περιμένω. Το ζητούμενο είναι να συνέλθει ο Ηρακλής και να φτάσει εκεί που πρέπει και του αξίζει».

Για τα εισιτήρια και τις υψηλές τιμές: «Το γιατί συμβαίνει αυτό δε το γνωρίζω. Σίγουρα όχι γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα από τα διαρκείας. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να το κρίνω. Έχω λάβει μηνύματα που έχει δυσανασχετήσει ο κόσμος. Δεν είναι άκρως απαγορευτικό, όλοι κάνουμε κάτι. Ηρακλειδείς είμαστε. Από την άλλη ο κόσμος πεινάει, απόλυτα σεβαστό αυτό. Δεν έχω συζητήσει γι’ αυτό το θέμα με τον κ. Μονεμβασιώτη».

Για τη στήριξη του κόσμου στα δύσκολα: «Όλοι χρειαζόμαστε. Και τον Ηρακλή τον χρειάζονται όλοι και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης και όλο το ποδόσφαιρο. Αν δεν υπήρχε ο κόσμος, Ηρακλής σήμερα δε θα υπήρχε. Αυτοί τον στηρίξανε και είναι εκεί που είναι, όπως και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Τι να πεις γι’ αυτό τον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.