Χορταράς για γήπεδο Πανσερραϊκού: «Είναι καθαρά θέμα της υπηρεσίας του Δήμου»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

Ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο των Σερρών και κλείνει επ' αόριστον αφού από τη σχετική μελέτη που έγινε, αποδείχτηκε ότι υπάρχει ζήτημα στατικής επάρκειας στις κερκίδες του. Ο πρόεδρος της Επιτροπής αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων της περιφέρειας, Χαράλαμπος Χορταράς, μίλησε για το θέμα στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Έγιναν όλα ξαφνικά. Ήρθε ένα έγγραφο από την εταιρεία δόμησης χθες στα χέρια μου που έλεγε ότι υπάρχει επικινδυνότητα στην ανατολική και δυτική κερκίδα. Το πρόβλημα από τις οθόνες είναι στο σκεπαστό και στην ακριβώς απέναντι θύρα. Συγκάλεσε την επιτροπή και μετά από συζήτηση πήραμε αυτή την απόφαση. 

Εμείς κάναμε μακροσκοπικό έλεγχο όλων των εγκαταστάσεων, δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Υπήρχε μια μελέτη στο Δήμο Σερρών, την οποία την μεταβίβασε στην εταιρεία δόμησης και άργησε να αναλάβει θέση. Όλα αυτά δεν μας ήταν γνωστά. Είναι καθαρά θέμα της υπηρεσίας του Δήμου. Αν γνωρίζαμε τη μελέτη ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα έπρεπε η Επιτροπή να λάβει γνώση ότι υπάρχει μια μελέτη και να μάθει για το περιεχόμενο της. Αν ξέραμε για τη μελέτη, θα είχαμε άλλη απόφαση. 

Υπάρχουν και άλλες εγκαταστάσεις όπως τα δημοσιογραφικά, το ιατρείο, που πατούν πάνω στην κερκίδα που είναι στο ανατολικό τμήμα και είναι επικίνδυνη. Η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και απομένει πια να αρχίσουν οι εργασίες. Θα πάρει χρόνο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.