Χωρίς τον Κόλεϊ και με διαθέσιμο τρίτο στόπερ τον Θυμιάνη

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την Στεάουα και ο Κόλεϊ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από αυτά με την Γαλατά και τον Αρη. 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που είχε νιώσει ενοχλήσεις μετά το ματς στην Πόλη, δεν προπονήθηκε και όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μετά την διακοπή αφού είναι εξαιρετικά απίθανο να προλάβει και το ματς με τον Λεβαδειακό την Κυριακή. 

Ουσιαστικά, και από τη στιγμή που ο Λόβρεν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, τρίτος στόπερ είναι ο Θυμιάνης στην αποστολή αφού Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης αναμένεται να παίξουν βασικοί. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον επίσης τραυματία Μπράντον Τόμας, ενώ θυμίζουμε πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Βιεϊρίνια, Μουργκ και Γκόμεζ. 

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης αναφέρει: Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02.10) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. 

Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν θα είναι στη διάθεσή του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής . Ο Ισπανός φορ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Έλληνας κίπερ υποβλήθηκε σε θεραπεία. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.