Χωρίς… rotation και υποψιασμένος

Δημήτρης Μπούζας21 Δεκεμβρίου 2023

Δεν χρειάζεται νομίζω να μείνουμε ούτε για το τυπικό μέρος σε μια αναφορά, για το πως αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του ο πολύπειρος Ραζβάν. Θεωρείται και είναι βέβαιο ότι με δεδομένη την διακοπή που ακολουθεί στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και τις απουσίες βασικών παικτών του, θα έχει αποκλείσει την αναγκαιότητα του οποιοδήποτε rotation.

Η ίδια βεβαιότητα υπάρχει ότι είναι και ο ίδιος υποψιασμένος σε απόλυτο βαθμό, για τους κινδύνους που ενδεχομένως μπορούν να προκύψουν, αν υποτιμηθεί ο «νεοφώτιστος» αντίπαλος. Εικάζεται ότι τους έχει καταστήσει να είναι πολύ προσεκτικοί, υπενθυμίζοντας τους ότι το κλίμα έχει αλλάξει εκεί που πάνε, μετά την πρώτη και μεγάλη νίκη τους, την άφιξη του νέου τεχνικού, αλλά και την μεταγραφική τους ενίσχυση. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προφανώς χρίζει μιας ιδιαίτερης διαχείρισης.

Σαφέστατα ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Ωστόσο αν δεν αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά κάποιες ιδιαιτερότητες που έχει, μπορεί να μετατραπεί σε μία περιπέτεια. Τα παιχνίδια – παγίδες είναι κάτι που δεν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ασυνήθιστο φαινόμενο. Σε ότι έχει σχέση με την ενίσχυση του ρόστερ, υπάρχει μια κινητικότητα αλλά και μια αντίστοιχη ρευστότητα. Οι στόχοι αλλάζουν εύκολα, αντίθετα με τις ανάγκες που παραμένουν ίδιες. Αυτό το τελευταίο αφορά τις «θέσεις» οι οποίες παρουσιάζουν αδυναμίες στο ρόστερ. Ο Γουίλιαμ όπως όλα δείχνουν χάθηκε και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε άλλες περιπτώσεις.

Πάμε όμως για λίγο και στα όσα απασχολούν την επικαιρότητα και τα οποία μονοδιάστατα επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Ο Πρωθυπουργός και ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, εξειδίκευσαν και χθες με δηλώσεις τους τα μέτρα που λαμβάνονται, επιμένοντας πως ότι εξαγγέλλεται θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα. Στον αντίποδα κάποιοι που έχουν χεσμένη τη φωλιά τους, επιχειρούν να βρουν στηρίγματα και τρόπους διαφυγής, από όσα «θέματα» είναι ανοιχτά ακόμη στις έρευνες.

Μέσα από τα οποία προκύπτουν ενδείξεις και αποδείξεις ηθικής αυτουργίας. Για τους φυσικούς αυτουργούς ομολογουμένως υπάρχει πια κινητικότητα και κάποια αποτελεσματικότητα. Σημαντικό «εύρημα» των ερευνών, αποτελεί το γεγονός της ταυτόχρονης παρουσίας και δράσης στου Ρέντη και στον Βόλο, των συγκεκριμένων σταμπαρισμένων οπαδικά φυσικών αυτουργών. Με ότι σημαίνει αυτό για τις συνέπειες που προκύπτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση (ο νοών νοείτω) κάποιους μεγαλόσχημους. Για αυτό το τελευταίο ας κάνουμε λίγη υπομονή και ο χρόνος θα δείξει, αν στα αλήθεια είναι αποφασισμένη η Κυβέρνηση να προχωρήσει τόσο… ψηλά.

Στην τρέχουσα επικαιρότητα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί στη Σούπερ Λίγκα δια του κυρίου Κούγια. Ο τελευταίος είναι και ο επίσημος πλέον νομικός εκπρόσωπος του δαφνοστεφανομένου. Μην λογαριάζετε τι έλεγε ο ένας για τον άλλο (Μαρινάκης – Κούγιας) στο παρελθόν. Ο Αλέξης και ο Βαγγέλης ήταν μαζί χέρι – χέρι εδώ και καιρό και πρωταγωνίστησαν στην άθλια σκευωρία της κατασκευής του μορφώματος της πολυιδιοκτησίας, με το οποίο επιχείρησαν να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια όμως πως δυσκολευόμαστε λίγο να εξηγήσουμε την αιφνιδιαστική αυτή «επιστράτευση». Είναι μία απλή κίνηση ή ακολουθούν και προβλέπονται από εδώ και πέρα δύσκολοι καιροί; Σαφέστατα όχι για τον έμπειρο νομικό, αλλά για το μεγάλο αφεντικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.