Χωρίς Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκενκ - Πήρε μέρος ξανά ο Κωνσταντέλιας

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Χωρίς τον Κίριλ Ντεσπόντοφ πραγματοποιείται αυτή την ώρα η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. 

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Τετάρτη (10/7). Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το φιλικό παιχνίδι του Δικεφάλου με την Γκενκ και θα επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις από την Πέμπτη (11/7). 

Όσον αφορά τον Γιάννη Κωνσταντέλια, παίρνει μέρος και στην απογευματινή προπόνηση κι αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός συμμετέχει και στο οικογενειακό διπλό κι εφόσον δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και στην αυριανή προπόνηση, τότε συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο την βελγική ομάδα. 

Οι δοκιμές στο οικογενειακό διπλό 

Η πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ότο, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Η δεύτερη ενδεκάδα: Τσιφτσής, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σάστρε, Οζντόεφ, Καμαρά, Σμυρλής, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον.

Έκλεισε φιλικό με Φίτσε

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε και πέμπτο φιλικό παιχνίδι για να δώσει πριν επιστρέψει στη βάση του και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι το ερχόμενο Σάββατο (13/7) θα αντιμετωπίσει τη Φίτεσε στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20.00 (ώρα Ελλάδος) και πέντε ώρες νωρίτερα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.







 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.