Χωρίς νικητή το ντέρμπι Μακεδονικού-Ηρακλή στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Αν και φτάσαμε σχεδόν στα τέλη Σεπτεμβρίου, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ξεκίνησε. Πρεμιέρα λοιπόν για τη Σούπερ Λιγκ 2 και το ντέρμπι του Βόρειου ομίλου ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Ηρακλή έληξε χωρίς τέρματα.

Οι δύο ομάδες κοιτούσαν κυρίως να μην δεχθούν κάποιο γκολ, έφτιαξαν ελάχιστες φάσεις και πήραν από ένα βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κλασική ευκαιρία, με τον Ηρακλή να έχει την εδαφική υπεροχή και τον Μακεδονικό να επιχειρεί δύο σουτ σε αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και δεν υπήρξε ιδιαίτερος ρυθμός. Ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Στο 65ο λεπτό ο γηπεδούχος Μακεδονικός απείλησε με κεφαλιά του Σαραγιώτη μετά από κόρνερ, με τον αμυντικό των πρασίνων είναι μόνος του στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο Γηραιός απάντησε στο 82', όταν ο Χειρίτραντας έδωσε πάσα στον Γκάγιτς, εκείνος έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πεντρέου έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης (85′ Πέδρο Λούκας), Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης (71′ Ραμίρεζ), Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Ζαφειράκης (60′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (60′ Μπιανκόνι)

ΠΟΤ Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Χειρίτραντας, Σιούτας (46′ Καπίγια), Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Βιτλής, Δοϊρανλής, Λύγκας (46′ Στοΐτσεβιτς), Σίλβα (82′ Τσουμάρης), Κούστα, Κουντουριώτης (60′ Γκάγιτς)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.