Χωρίς νικητή Σκίουροι με ΑΕΕ Τούμπας (δηλώσεις)

Metrosport Team27 Απριλίου 2023

Λευκή ισοπαλία σημειώθηκε στο παιχνίδι των Σκίουρων με την ΑΕΕ Τούμπας. Ποδοσφαιριστές των Σκίουρων στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν: Δημήτρης Ρέπας: «Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί και ο αντίπαλος θα μπορούσε να προηγηθεί. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ηρεμήσαμε. 

Επιβάλαμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Φάνηκε ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έβαζε τη νίκη». Κογκολίδης Χριστόφορος: «Η ισοπαλία αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΕΤ ήταν καλύτερη και στο δεύτερο εμείς. Στόχος μας είναι να πάρουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια» 

Δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα ανέφερε από πλευράς ΑΕΕ Τούμπας ο γενικός αρχηγός Αρτέμιος Αποστολίδης. Ακόμη είπαν: Παύλος Γαιτανίδης: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που τρέχει πολύ. Το πλάνο ήταν να κρατήσουμε στο πρώτο πίσω το μηδέν και να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις. Είχαμε πολλές φάσεις για να σκοράρουμε στο πρώτο ενώ στο β’ δεν είχαμε πολλές φάσεις λόγω και της κούρασης. Συνεχίζουμε με στόχο να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε». Καμπάνταης Ιωάννης: Δίκαιο το αποτέλεσμα. 

Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε τι θα πετύχουμε». Ο γυμναστής της ΑΕΕΤ Δημ. Καραγιαννίδης είπε: Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκαν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια. Υγεία σε όλα τα παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.