Χωρίς κόσμο το Ίντερ-Λουντογκόρετς ελέω κοροναϊού

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Φεβρουαρίου 2020

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε λόγω του κοροναϊού να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της Ίντερ με την Λουντογκόρετς στο «Σαν Σίρο».

Να σας θυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε αποδράσει με 2-0 από τη Βουλγαρία και πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα, ώστε να μην βρίσκεται στους «16» του Europa League.

Ο Βάλτερ Ριτσιάρντι, σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, Ρομπέρτο Σπεράντσα, εξήγησε ότι «η επιλογή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών είναι ο σωστός δρόμος. Αυτό το μέτρο πρέπει να παρθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον».

Την Κυριακή (23/2) αναβλήθηκαν τέσσερα παιχνίδια στη Serie A λόγω του κοροναϊού, εξαιτίας του οποίου έχουν σημειωθεί ήδη έξι θάνατοι, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 κρούσματα σε όλη την γειτονική χώρα.

Προτείνουμε