Χωρίς Κέιν και Γκρίλις η προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Απόντες από την σημερινή (9/10) προπόνηση ήταν οι Χάρι Κέιν και Τζακ Γκρίλις και δεν προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα στο "Γουέμπλεϊ" (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Στην μάχη για την κορυφή του 6ου ομίλου του Nations League η Αγγλία υποδέχεται την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης στο Γουέμπλεϊ (10/10, 21:45) και κατά πάσα πιθανότητα θα παραταχθούν χωρίς τον επιθετικό Χάρι Κέιν.

Ο αρχηγός της ομάδας παρά το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπάγερν για την αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ την περασμένη Κυριακή, δεν προπονήθηκε με την εθνική ομάδα της Αγγλίας μαζί με τον Τζακ Γκρίλις, μια μέρα πριν την 3η αγωνιστική του θεσμού.

Όπως ανέφερε ο Χένρι Γουίντερ, ο Κέιν έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Γκρίλις έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης λόγω ενός μικροχτυπήματος, με τον εν λόγω δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κέιν ενδέχεται να δώσουν την ευκαιρία είτε στον Γουότκινς είτε στον Σολάνκε να πάρουν φανέλα βασικού στην γραμμή κρούσης κόντρα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.